متخصصان فروش - 2

وارد صفحه درباره ما شوید.

تاریخ : چهارشنبه 16 مهر 1399 زمان : 11:30 | بازدید : 72
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

Hire A Professional Web Design Agency - wazala

 

شناختن مردم کار سختی است ، اما شناختن آنلاین افراد ، حتی سخت تر است.

 

انسان ها یک بعدی نیستند. همه ما صدا ، نگاه ، رفتار و حتی بوی متفاوتی داریم ، اما این ویژگی ها (خوشبختانه برخی) را نمی توان از پشت یک صفحه نمایش سرد و دیجیتال تجربه کرد.

 

هر چقدر فناوری پیشرفته پیشرفت کند ، همیشه شکافی وجود خواهد داشت تا ما را از شناخت واقعی شخصی که فقط وقت خود را با آن در اینترنت گذرانده ایم ، نداشته باشد.

 

متأسفانه برای بازاریابان ، همین سختی ها را می توان در مورد مارک ها نیز بیان کرد. در واقع ، ایجاد ارتباط شخصی با مارک های گسترده در فضای مجازی اغلب دشوارتر است.

 

 

فرقی نمی کند B2B یا B2C باشید ، درک و اعتماد به نفس یک مارک تجاری از دانستن بیشتر در مورد آن مهم است - و م componentلفه اساسی این صفحه درباره ما است.

 

فرمولی دقیق وجود ندارد که شما باید از آن پیروی کنید - شما فقط می خواهید که صفحه ما درباره ما جالب ، آموزنده و با شخصیت باشد. شما می خواهید به دلایل احتمالی خود دلیلی ایجاد کنید تا عاشق نام تجاری خود شوید.

 

ایجاد یک صفحه درباره ما که واقعاً تبدیل کند ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

تمرکز بر شخصیت خریدار و ارزشی که آنها می گیرند

ارائه توصیفات ، داده های مطالعه موردی و سایر حقایقی که ارزش شما را ثابت می کنند

جذابیت بصری صفحه با عکس و فیلم

نشان دادن شخصیت

اما هر شخصیت تجاری و خریدار متفاوت است.

 

برای کمک به شما در ساخت یا طراحی سئو چیست  مجدد صفحه خود درباره ما (و آنچه را که خریدار باید واقعاً در مورد مارک شما بداند) در اختیار ما قرار دهید ، 28 مورد از بهترین صفحات مربوط به ما است که تاکنون با آن مواجه شده ایم.

 

1. وبلاگ Tumblr

tumblr_about_page

 

صفحه Tumblr درباره ما به طور یکپارچه در خود پلت فرم قرار می گیرد.

 

من خودم که بعنوان یک موز دار فکر مشتاق بودم ، فکر می کردم این پست هر پست دیگری در خبر من باشد اگر چیزی بهتر از این نمی دانستم.

 

تصویر قهرمان به تدریج بین چندین تصویر بزرگ و پر جنب و جوش قرار می گیرد که توجه شما را به خود جلب می کند بدون اینکه خیلی حواس شما را پرت کند ، سپس هنگام پیمایش ، چند واقعیت اساسی درباره شرکت و همچنین برخی از آمارهای چشمگیر در زمان واقعی نشان می دهد که محبوبیت جامعه آنها چیست .

 

مانند هر بازاریاب ورودی خوب ، این صفحه سپس کاربر را ادامه می دهد ، و آخرین پست ها را در پایین صفحه به اشتراک می گذارد.

 

2. MailChimp

mailchimp_about_us_page

 

در صفحه قدیمی مربوط به ما (که در بالا مشاهده می شود) ، MailChimp کار تحسین برانگیزی را انجام داد که تیم و تجارت خود را شخصی سازی کند ، در عین حال داستان خود را به اشتراک می گذارد.

 

در بالای صفحه تصویری دوستانه از بنیانگذاران این شرکت دیده می شود و هنگام پیمایش ، جزئیات کوتاهی درباره آن ، تیم و فرهنگ آن پیدا می کنید.

 

🔎 مرتبط: 25 نمونه از صفحه های تماس با ما برای الهام بخشیدن به شما (به روز شده برای سال 2020)

 

در طول مسیر ، MailChimp همچنان به اشتراک گذاری عکسهایی از مدیران و سایر اعضای اصلی تیم خود ادامه داد و با قرار دادن چندین چهره به نام خود ، برند خود را به طور موثر انسانی کرد.

 

شرکت ایمیل همچنین با درج عناصر اثبات اجتماعی (به عنوان مثال رسانه ها و توصیفات کاربران ، آرم های شریک و غیره) در ایجاد اعتماد بسیار موفق عمل کرد.

قصه تعریف کنید

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 14:30 | بازدید : 73
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

 

مذاکره‌کنندگان در حال حرف زدن، حالات چهره‌شان را راحت‌تر کنترل می‌کنند. درعوض شما می‌توانید توضیح دهید چه می‌خواهید یا ماجرایی تعریف کنید از یکی از افرادی که با او مذاکره کرده‌اید و نگرانی‌هایی مشابه داشته‌ است و دقت کنید که طرف مقابل در هنگام گوش دادن به حرف‌های شما چه واکنش‌هایی نشان می‌دهد. احتمالا او حالت دفاعی‌اش را کنار خواهد گذاشت و شما می‌توانید واکنش‌های صادقانه‌ی او را نسبت به گفته‌های‌تان ببینید. این واکنش‌ها دانسته‌های شما برای ادامه‌ی مکالمه خواهند بود.

 

گزینه‌های متفاوتی ارائه دهید

پیشنهادهای متفاوت

 

هنگامی که فهرستی از انتخاب‌های مختلف را برای طرف مذاکره‌تان توضیح می‌دهید، حالت چهره‌ی او نشان خواهد داد که کدام گزینه را پسندیده‌ است و کدام را نه، گاهی حتی این مسئله پیش از آنکه خود او به‌طور خودآگاه متوجه شود که کدام مورد را ترجیح می‌دهد، اتفاق می‌افتد. پس به‌دقت به چهره‌ی او نگاه کنید تا بفهمید که نظرش درباره‌ی هر گزینه چیست.

 

حتما بخوانید: چرا یادگیری زبان بدن برای مدیرها اهمیت دارد؟

مثالی از دنیای واقعی:

فرض کنید شما مشاوری هستید که دستمزد خاصی را برای خدمات‌تان پیشنهاد داده‌اید: «بر اساس نیاز شما، ما ۱۰۰هزار دلار به‌عنوان حق مشاوره برای این پروژه پیشنهاد می‌کنیم.» اگر حالتی از انزجار در چهره‌ی مشتری‌تان دیدید، می‌توانید طبق آن موقعیت را بسنجید و بی‌معطلی قیمت را پایین بیاورید: «اما از آنجا که ما انتظار یک همکاری بلندمدت را داریم و به ادامه‌ی مسیر کسب‌وکار شما علاقه‌مندیم، تخفیفی ۲۵ درصدی را نیز به شما پیشنهاد می‌دهیم.»

 

اگر پس از پیشنهاد اولیه‌تان حالت رضایت یا اهانت را مشاهده کردید چه؟ شاید طرف مقابل‌تان انتظار قیمتی بالاتر را داشته است یا فکر می‌کند که شما خدماتی بسیار سطحی به آنها ارائه خواهید داد. در این موقعیت شما باید سریعا در جهت عکس عمل کنید و قیمت را بالا ببرید: «البته این دستمزد پایه است که موارد «الف» و «ب» را شامل می‌شود. اما در مورد پروژه‌ی شما من مجموعه‌ی کامل خدمات‌مان را پیشنهاد می‌کنم که شامل موارد «پ»، «ت» و «ث» نیز می‌شود که در این حالت هزینه‌ی کل چیزی حدود ۱۵۰هزار دلار خواهد بود.»

 

توجه به این حالت‌های ریز به شما این امکان را می‌دهد تا به‌طور مخفیانه به بازخورد طرف مقابل‌تان واکنش نشان دهید، در حالی که حتی خودشان هم متوجه نمی‌شوند که چنین بازخوردی به شما داده‌اند. این کار همچنین به شما اطمینان می‌دهد که کنترل مکالمه را در دست دارید و نتایج بهتری خواهید گرفت.

منبع:

https://www.chetor.com/12625-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%d8%ad%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%86%d9%87%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%b0%d8%a7%da%a9%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1/

۴ دلیل برای اینکه تجارت آنلاین سرمایه‌گذاری مطمئنی است

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 14:30 | بازدید : 77
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

آیا قصد خرید یک کسب‌وکار آنلاین را دارید؟ همانطور که می‌دانید گزینه‌های زیادی پیش‌روی شماست. انتخابِ گزینه‌ی مناسبی که بتواند منعکس‌کننده‌ی اولویت‌های مورد نظر هر فرد باشد، از جمله چالش‌های جدی‌ای است که معمولاً در شروعِ یک کسب‌وکار آنلاین وجود دارد. برای شروع و دست به کار شدن، ابتدا لازم است شیوه‌ای را انتخاب کنید که برای شما ملموس‌تر باشد. در این مقاله راجع به ۴ دلیل برای اینکه تجارت آنلاین سرمایه‌گذاری مطمئنی است، بیشتر می‌خوانید.

 

 

 

در شروع هر کسب‌وکار آنلاینی باید بدانیم قرار است پول‌مان را در کجا و برای چه مقصودی سرمایه‌گذاری کنیم و با این کار چه مقدار سود یا تجربه کسب می‌کنیم و قرار است به کجا برسیم.

 

تجارت آنلاین

 

در ادامه به دلایلی اشاره می‌کنیم که شما را ترغیب می‌کند به سراغ کسب‌وکار آنلاین بروید.

 

۱. پایین بودن هزینه‌های عمومی کسب‌وکار

کاهش هزینه ها، تجارت آنلاین

 

اگر تجارت آنلاین به درستی راه‌اندازی شود، در طول کار نیز هزینه‌ی کمتری متحمل می‌شوید. این مسئله به‌خصوص در مواردی که هزینه‌ای در رابطه با محصولات فیزیکی، توزیع، اجاره و موارد دیگر وجود ندارد، کاملا صدق می‌کند.

 

بدون شک، ایجاد و توسعه‌ی محتوا از جمله موضوعاتی است که در بحث تجارت آنلاین اولویت بیشتری دارد. اگرچه تولیدِ محتوا، بهینه‌سازی برای موتورهای جست‌وجو (SEO)، رسانه‌های اجتماعی و دیگر کانال‌های بازاریابی، نیازمند صرف هزینه و زمان هستند، اما در مقایسه با شرکت‌های غیر مجازی به منابع بسیار کمتری نیاز دارند.

 

بدون شک، کاهش هزینه‌ها اغلب منجر به سوددهی بیشتر هم می‌شود. هزاران روش منحصربه‌فرد در تجارت آنلاین وجود دارد که از طریق کاهش دادن هزینه‌ها موجب جذابیت بیشتر این نوع کسب‌وکار می‌شود.

 

۲. بالا بودن انطباق‌پذیری با نیازهای بازار

بازاریابی یکی از مهمترین مؤلفه‌ها در هر کسب‌وکاری است. یکی از دلایل جذابیت بازاریابی آنلاین این است که امکان ردیابی و ارزیابی میزان برگشتِ سرمایه در این شیوه وجود دارد، درحالی که معمولا در تجارت آفلاین امکان دسترسی به این موارد به سرعت و سهولت امکان‌پذیر نیست. در واقع با بهره‌گیری از ابزارها و داده‌های در دسترس، می‌توانید خیلی سریع خود را با شرایط وفق دهید و هر زمان که لازم باشد، استراتژی خود را تغییر دهید.

 

اگر شما دو ایده‌ی جذاب و خوب دارید، اما نمی‌دانید کدام یکی بهترین گزینه است، پیشنهاد می‌کنیم هر یک از بخش‌های تبلیغات، سیستم ارسال انبوه ایمیل، صفحات و فرم‌های فروش و دیگر موارد را تقسیم کنید و با یکی از روش‌ها و استراتژی‌های انتخابیِ خود امتحان کنید.

 

با استفاده از سرویس گوگل آنالیتیکس در گوگل که آمار بازدیدکنندگان یک وب‌سایت را نشان می‌دهد، می‌توانید میزان تغییرات واقعی و علاقه‌ی مشتریان را ارزیابی کنید و هرگاه احساس کردید یکی از استراتژی‌ها کارایی ندارد به سراغ روش بعدی بروید. اگر تعداد بازدیدکنندگان پایین است، با استفاده از چند ترفند آن را افزایش دهید.

 

خوشبختانه امروزه، به لطف افزایش تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی، هدف قرار دادن یک جمعیت خاص به کار ساده‌ای تبدیل شده است. بنابراین، بهتر است جمعیتِ هدف را شناسایی کنید و سپس خدمات و محصولات خود را به مخاطبانِ علاقه‌مند، ارائه دهید.

 

کانال‌های بازاریابی زیادی وجود دارد که می‌توانید از مزایای آنها استفاده کنید. وبلاگ‌ها، پادکست‌ها، فیلم‌ها و رسانه‌های اجتماعی، ارسال انبوه ایمیل و استفاده از کاغذ سفید (سندی که برای راهنمایی خوانندگان در درک یک مسئله، حل یک مشکل و یا اتخاذ یک تصمیم تدوین می‌گردد)، کتاب‌های الکترونیکی و خیلی چیزهای دیگر از جمله مواردی است که در معرفی و توسعه‌ی تجارت آنلاین خود، می‌توانید از آنها استفاده کنید.

 

به‌طور خلاصه، همه‌ی این عوامل کمک می‌کنند تا در کسب‌وکار آنلاین خود سازگاری بیشتری با نیازهای بازار داشته باشید. در تجارت آنلاین، خیلی سریع می‌توانید مشخص کنید کدام روش درست عمل می‌کند و کدام کارآیی ندارد و بر همین اساس استراتژی خود را مطابق با هدف به‌سرعت تغییر دهید.

 

۳. انعطاف‌پذیری بیشتر

انعطاف پذیری

 

در کسب‌وکارهای آفلاین، باید فضایی حقیقی برای فروش محصول داشته باشید. هرچند داشتن فضای حقیقی مزیت‌هایی دارد، اما بالا بودن میزان انعطاف‌پذیری در کسب‌وکارهای آنلاین برای بسیاری از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان جذابیت بیشتری دارد.

 

در کسب‌وکار آنلاین، حتی می‌توانید از خانه هم کار خود را انجام دهید. در واقع در تجارت آنلاین هرکجای دنیا که باشید می‌توانید به کارتان برسید، فقط کافی‌ست به اینترنت دسترسی داشته باشید. شاید کسب درآمدهای بی‌دردسر برای بسیاری از افراد تنها یک رؤیا باشد، اما برخی در واقعیت، به آن دست یافته‌اند.

 

اگر تجارت آنلاین به‌درستی طراحی و برنامه‌ریزی شده باشد، ممکن است شما نیازی به استخدام کارمند هم برای حفظ و نگهداری، پشتیبانی و حتی توسعه‌ی زیرساخت‌های آن نداشته باشید و حتی زمان زیادی را نیز به کسب‌وکار آنلاین خود اختصاص ندهید.

 

بدین ترتیب، کسب‌وکارهای آنلاین محبوب آن دسته از فعالان اقتصادی خواهد بود که تمایل به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف دارند و یا اینکه در جست‌وجوی مشاغلی هستند که با انعطاف‌پذیری بیشتر به آنها امکان دهد تا وقت بیشتری را در کنار خانواده بگذرانند.

 

۴. پایین بودن ریسک سرمایه‌گذاری

یک سرمایه‌گذار زیرک، کاری نمی‌کند که آینده‌ی تجارت آنلاینش با خطر مواجه شود. شما در هر زمان لزوما برنده نیستید، اما با سعی و تلاش می‌توانید اقدامات پرخطر و ریسک سرمایه‌گذاری‌های غیرمعقول را کاهش دهید.

 

در بسیاری از بخش‌ها، کسب‌وکار آنلاین در مقایسه با تجارت آفلاین ریسک کمتری دارد. از آنجایی که میزان سازگاری و انعطاف‌پذیری در تجارت آنلاین بسیار بالاست، معمولا راه‌اندازی آن نیز هزینه‌ی زیادی ندارد. گاهی می‌توان کسب‌وکاری شکست‌خورده را در مدت زمان کوتاهی به سوددهی رساند.

 

اصلا قصد نداریم بگوییم، امکان شکست در تجارت آنلاین وجود ندارد، بلکه منظور ما این است که در این شیوه هر زمان احساس خطر کنید، می‌توانید استراتژی کار را به‌سرعت تغییر دهید و از اول شروع کنید. راه‌های زیادی برای کسب درآمد آنلاین وجود دارد و یافتن مناسب‌ترین راه فقط از طریقِ تجربه امکان‌پذیر است.

 

خرید و فروش کسب‌وکارهای آنلاین بسیار ساده‌تر از آن‌ چیزی است که در تصور شما وجود دارد. جزئیات زیادی برای فروش کسب‌وکاری وجود دارد که نیازمند فضای جغرافیایی و عملیاتیِ پیچیده‌تری است. از آنجایی که این مدل تجارت وابسته به یک نقطه‌ی جغرافیایی نیست، انرژی کمتری نیز برای حفظ و نگهداری آن صرف می‌شود و درنتیجه، سرمایه‌گذاران زیادی جذب کسب‌وکارهای آنلاینی می‌شوند که بسیار سودآور هم باشد.

 

در تجارت آنلاین انرژی کمتری صرف انجام ریزه‌کاری‌های حقوقی برای سرمایه‌گذاری می‌شود و به همان نسبت نیز ریسک‌پذیری آن پایین‌تر است.

 

آغاز یک کسب‌وکار جدید در مقایسه با خریداری یک کسب‌وکار موجود

اکنون شما این شانس را داشته‌اید که اصول ابتدایی و مزیت‌ سرمایه‌گذاری را در تجارت آنلاین یاد بگیرید. اگرچه، احتمالا هنوز در مورد شروعِ کار تردید دارید و نمی‌دانید بهترین گزینه، خرید تجارت آنلاینی است که از قبل وجود داشته یا راه‌اندازی یک نمونه‌ی جدید؟

 

راه‌اندازی یک تجارت جدید نیازمند زمان و سرمایه‌ی قابل‌توجهی است و همانطور که می‌دانید موفقیت در هر کاری به دانش و تجربه‌ی شما در آن رشته بستگی دارد. نداشتن تجربه و شناخت از شیوه‌ی کار، گاهی باعث می‌شود افراد بر روی یک شیوه‌ی خاص تعصبِ بی‌جا داشته باشند که گاهی همین جانبداری یک‌سویه، موجب از بین رفتن فرصت‌های بالقوه می‌شود.

 

دلایلی که در ادامه به آنها اشاره شده است، نشان می‌دهد چرا خرید تجارت آنلاینی که از از قبل موجود است، تصمیم بهتری است:

 

کسب‌وکاری که از قبل راه‌اندازی شده و به سوددهی رسیده است، در واقع امتحان خود را پس داده و مجبور نیستید زمانی را برای تست‌ کردن، تجربه‌ کردن و پیدا کردن راه‌تان به سوی سودآوری صرف کنید.

وقتی به عنوان یک فرد جدید وارد کار می‌شوید، بهتر می‌توانید اشتباهات مدیر قبلی را متوجه شوید و با روش‌های خاص خود، به‌دنبال رفع اشکالات و خطاهای فعلی می‌روید.

می‌توانید دانش و تجربه‌ی کافی برای ادامه‌ی کار را از همین کسب‌و‌کار فعلی به دست بیاورید.

سطح تجارت متناسب با میزان دارایی شما تعریف می‌شود.

منبع:

https://www.chetor.com/12315-%d8%aa%d8%ac%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b3%d8%b1%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%87%e2%80%8c%da%af%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%b7%d9%85%d8%a6%d9%86/

حالات مختلف چهره

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 14:29 | بازدید : 77
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

متخصصان مذاکره معمولا توصیه می‌کنند تا به‌جای ارتباط تلفنی یا اینترنتی با طرف مقابل‌، با آنها رودررو ملاقات کنیم. با اینکه تجهیزات الکترونیکی و ارتباطات اینترنتی مزایای بسیاری دارند، اما از آنجا که حالت چهره و زبان بدنِ طرفین را انتقال نمی‌دهند، نمی‌توانند تمامیِ اطلاعاتِ لازم را منتقل کنند. اگرچه همه‌ی ما تمایل داریم که خودمان را تصمیم‌گیرنده‌های منطقی و عاقلی بدانیم، تحقیقات فراوان نشان می‌دهند که احساسات و هیجانات نقش زیادی در مذاکرات ما دارند. پس اگر نتوانید احساسات طرف مقابل‌تان را ببینید و درک کنید و به‌جای آن تنها روی حرف‌ها و گفته‌های او تمرکز کنید، احتمال دست‌یابی به همه‌ی آنچه که در توان‌تان است، بسیار کم می‌شود. حالا سؤال اینجاست که ما از رفتار غیرکلامی طرف مقابل‌مان چه چیزی برداشت می‌کنیم؟ آیا دقیقا متوجه معنی، منظور، حرکات و حالات آنها می‌شویم؟ آیا می‌توانیم احتمال موفقیت‌مان را در مذاکره، با تنظیم رفتار غیرکلامی و حالات چهره‌ افزایش دهیم؟ در ادامه چند نکته‌ی ظریف در این مورد بیان می‌شود که می‌توانند برای رسیدن به مذاکرات بهتر، مفید واقع شوند.

 

البته مذاکره‌کنندگان باتجربه می‌دانند که چگونه احساسات واقعی‌شان را پنهان کنند. آنها واژه‌ها، لحن، زبان بدن و حالات چهره‌شان را انتخاب و کنترل می‌کنند. از دید ببینده‌ی معمولی، آنها اغلب خنثی و بی‌احساس به‌نظر می‌رسند. یا اینکه آنها به طرز قانع‌کننده‌ای توانایی وانمود کردن هر احساسی را که فکر می‌کنند برای پیشرفت در منافع‌شان به آنها کمک می‌کند، دارند.

 

به هر حال، همیشه راهی برای درک احساسات طرف مقابل‌تان وجود دارد، حتی اگر او عمدا سعی در پنهان کردن‌شان داشته باشد. راز این کار توجه به حالات‌ ریزِ غیرارادی و بی‌اختیاری است که در هنگام هجوم احساسات فراوان، به سرعت از چهره‌ی انسان‌ها عبور می‌کند. اگر بدانید که باید دنبال چه مواردی بگردید، این‌گونه حالات معمولا پنجره‌ای آنی و صادقانه به روی احساساتِ طرف مقابل‌تان باز خواهند کرد.

 

حتما بخوانید: چند ترفند عالی برای اینکه بتوانیم زبان بدن دیگران را بخوانیم

در ادامه چند نمونه از حالات مختلف چهره را می‌بینید:

 

حالات چهره

 

همانطور که مشاهده می‌کنید، تشخیص معنای حالت چهره در یک عکس ثابت نسبتا آسان است. هرچند در زندگی واقعی، هنگامی که ریسک بالایی وجود دارد و این تغییر حالات تنها به اندازه‌ی یک‌بیست‌وپنجمِ ثانیه روی چهره‌ی افراد باقی می‌ماند، وضعیت کاملا متفاوت است.

 

نظریه‌ی من به‌عنوان محقق و مدرس زبان بدن، این است که یکی از تفاوت‌های اصلی میان مذاکره‌کنندگان یا فروشندگانِ استثنایی و آنهایی که صرفا کارمندانی معمولی‌ هستند، در توانایی خواندن این حالات ریز، سنجیدن واکنش‌های درونیِ طرف مقابل به ایده‌ها یا پیشنهادات مختلف و سپس سوق دادن او به سمت نتیجه‌ی مورد نظر خودشان است.

 

برای سنجیدن این ایده، ما دو آزمایش با استفاده از ویدئوهایی انجام دادیم که توانایی کاربران را در تشخیص حالات چهره می‌سنجند.

 

در پژوهش اول، ما امتیازهای تست ویدئویی کارمندان بخش فروشِ «شرکت نوشت‌افزارِ کارناک» (Karnak Stationery Company) را با عملکرد آنها مقایسه کردیم و دریافتیم آنهایی که امتیازی بیشتر از میانگین داشتند، به طرز قابل توجهی بیش از همکاران‌شان فروش داشتند. آزمایش دوم شامل کارمندان فروش یک نمایشگاهِ BMW در شهر رم در ایتالیا بود. ما دریافتیم که بهترین کارمندان که بیش از ۶۰ اتومبیل در سه ماهه‌ی اخیر فروخته‌اند، در این تست دو برابر بیشتر از سایرین امتیاز کسب کرده‌اند. بنابراین، به‌نظر می‌رسد مذاکره‌کنندگانِ کارآمد، به‌طور طبیعی حالات ریز چهره را بهتر درک می‌کنند.

 

خبر خوب این که اینطور نیست که شما یا این توانایی را دارید یا ندارید. بلکه می‌توانید آن را بیاموزید و با گذشت زمان و با آزمون‌های عملی و مذاکرات واقعی و دنبال کردنِ قوانین ساده‌ای که در ادامه آمده است، این توانایی را در خودتان تقویت کنید:

 

روی‌ چهره‌ها تمرکز کنید

تمرکز روی حالت چهره

دفعه‌ی بعدی که پرسش مهمی را در یک مذاکره مطرح می‌کنید، به‌جای اینکه فقط به کلماتی که از دهانِ طرف مقابل‌تان بیرون می‌آید گوش دهید، دست‌کم برای ۴ ثانیه روی چهره‌ی او تمرکز کنید.

 

منبع:

https://www.chetor.com/12625-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%d8%ad%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%86%d9%87%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%b0%d8%a7%da%a9%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1/